Alle tips voor een babyshower - UwCadeau

Alle tips voor een babyshower

Heb jij binnenkort toevallig een babyshower? Of organiseer je zelf een babyshower? Dan heb je natuurlijk heel veel vragen. Voorbeelden hiervan zijn: Wanneer organiseer ik een babyshower? Wie moet ik uitnodigen? Wat is een handig tijdstip? Kan ik thuis een babyshower organiseren? Wat moet ik cadeau geven? Wij van uwcadeau.nl snappen dat dit heel lastig kan zijn. Hierdoor hebben wij een blog geschreven zodat makkelijker wordt voor u.

1 Wie nodig je eigenlijk allemaal uit op een babyshower?

Wie je uitnodigt op jouw babyshower heeft puur te maken met de grote van de babyshower. Normaliter worden eigenlijk altijd alleen vrouwen uitgenodigd maar dat hoeft natuurlijk niet per se. Als u van plan bent om een grote babyshower te organiseren adviseren wij u om de familie, schoonfamilie en je beste vriendinnen uit te nodigen. Maar ben je van plan om het klein te houden zouden wij het houden bij je moeder, schoonmoeder, eventuele zussen en je beste vriendinnen en de rest op een andere dag uit te nodigen.

2 Waar kan ik het beste een babyshower organiseren?

Je kan in principe overal een babyshower organiseren maar het is wel handig om met een aantal dingen rekening te houden. Ten eerste moet je rekening houden met het seizoen want je gaat bijvoorbeeld niet in de winter buiten zitten. Ten tweede houd je rekening met de dingen die de aankomende moeder leuk vindt want het is nota bene haar babyshower. Ten slot houd je rekening als je babyshower in de zomer is met de eventuele hitte. Zoek dan een plek uit waar ook schaduw is. Voorbeelden van eventuele babyshowers zijn: een high tea, een lunch, uiteten gaan of een eventueel ander uitje samen.

3 Wat is een leuk cadeau voor een babyshower?

Het is altijd erg lastig om een passend cadeau voor een babyshower te vinden. Daarom hebben wij een aantal cadeautips voor jou. Ten eerste moet je er rekening mee houden of je gezamenlijk een cadeau gaat geven of ieder voor zichzelf. Als je dat gezamenlijk doet moet je aan een groter cadeau denken of eventueel een uitje of een dagje weg. Kiezen jullie ervoor om zelf een cadeau te kopen dan adviseren wij jou om iets gepersonaliseerd te kopen. Voorbeelden hiervan zijn rompertjes, babykleren en mokken maar dit hoeft niet per se gepersonaliseerd te zijn.

Terug naar blog