Over ons

In 2018 begon UwCadeau met een sprankelend avontuur: het graveren van hoogwaardige roestvrijstalen sleutelhangers, elk met een persoonlijke touch van jouw eigen namen. Wat een reis is het geweest sindsdien! We zijn uitgegroeid tot een bruisend team en hebben ons assortiment uitgebreid tot ver voorbij de horizon. Naast onze geliefde sleutelhangers, laten we nu ook mokken, spaarpotten, kettingen, flesopeners, boekenleggers, medailles, pennen en nog veel meer sprankelen met persoonlijkheid. We blijven dit betoverende portfolio steeds verder uitbreiden, want de mogelijkheden zijn eindeloos!

En raad eens hoe we ervoor zorgen dat jij jouw stralende gepersonaliseerde geschenken snel in handen hebt? Het is simpel, echt waar... bij UwCadeau staat onze gewaardeerde klant altijd op de eerste plaats! Met de grootst mogelijke toewijding en een flinke dosis liefde transformeren we elk item met de hand in een waar kunstwerk.

 Het resultaat? Jij hebt altijd een betoverend en 100% uniek cadeau om te schenken! Dus laat de vreugde stromen en blijf ons volgen voor meer betoverende verrassingen. 🌟💖