Last minute cadeau - UwCadeau

Last minute cadeau

We kennen allemaal wel het probleem dat je een gelegenheid hebt en je bent vergeten een cadeau te halen. Wij van uwcadeau hebben daarom een paar tips om dit op te lossen en te zorgen dat u niet met lege handen staat.

Tip 1 zoek bedrijven met een levertijd binnen de 24 uur.

Veel bedrijven maken gebruik van een snelle levering maar zelfs een aantal leveren een bestelling binnen 24 uur. Deze bedrijven zijn perfect voor jouw probleem want dan heb je je cadeau de volgende dag al in huis.

Tip 2. Haal je bestelling op bij de winkel

Veel bedrijven hebben ook een fysieke winkel. Naast dat je er sowieso langs kan gaan om een cadeau te kopen kan je bij veel bedrijven ook gebruik maken van de optie om iets te bestellen en de bestelling dan op te halen bij de winkel. Dit gaat als volgt: plaats ten eerste een bestelling online of bel het desbetreffende bedrijf voor een bestelling daarna klik je de optie van afhalen in fysieke winkel aan en ten slot maak je een afspraak wanneer het jou het beste uitkomt.

Tip 3. Wil je een cadeau laten personaliseren maar je weet niet of je op tijd bent?

Heb jij het idee om een cadeau te laten personaliseren maar weet je niet of je de levertijd redt? Dan hebben wij van uwcadeau een aantal tips om daar achter te komen.

  1. Bel het desbetreffende bedrijf op
  2. Mail het desbetreffende bedrijf
  3. Zoek op de website naar eventuele leverdata ’s
  4. Maak gebruik van een eventuele chat op de website zelf
  5. Neem een kijkje op hun social media of er iets over levertijd staat

Tip 4. Bestel je cadeau bij uwcadeau.nl

Wij van uwcadeau.nl maken namelijk gebruik van een levertijd binnen de 24 uur en woont u in de omgeving dan kan het zelfs nog dezelfde dag geleverd worden. Daarnaast maken wij gebruik van alle stappen hierboven. Dit geldt ook voor de gepersonaliseerde producten.

Terug naar blog