Zo overleef je Valentijnsdag als single - UwCadeau

Zo overleef je Valentijnsdag als single

Single op Valentijnsdag

14 februari is het weer zo ver! Het is dan namelijk weer Valentijnsdag. Voor veel singles is dit altijd een vervelende dag in het jaar. De reden hiervoor is dat de hele dag door stelletjes leuke dingen aan het doen zijn en dit ook delen met de rest van de wereld. Daarom hebben wij van uwcadeau.nl een aantal tips voor jou om Valentijnsdag door te komen als single

Tip 1 Vier Valentijnsdag met jou single vrienden of vriendinnen

Valentijnsdag hoeft niet per se alleen voor geliefden te zijn. Je kan het namelijk ook vieren met andere mensen die je liefhebt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan vrienden en vriendinnen die toevallig ook single zijn. Je kan bijvoorbeeld samen wat leuks doen maar ook ervoor kiezen om elkaar met wat cadeaus te verrassen.

Tip 2 Koop een leuk cadeau voor jezelf

Wie heeft een geliefde nodig op Valentijnsdag om cadeautjes te kopen als je het ook zelf kan doen? Single zijn op Valentijnsdag is altijd lastig, daarom vinden wij van uwcadeau.nl dat je jezelf moet belonen op deze dag. Voorbeelden hiervan zijn gepersonaliseerde cadeaus, chocola, cadeaus met self love en ten slot dingen die jij echt leuk vindt.

Tip 3 Organiseer een feestje voor al jouw single vrienden en vriendinnen

Er is geen betere manier om Valentijnsdag door te komen dan met je vrienden. Daarom is dit dan ook de beste gelegenheid om een goed feestje te geven. Daarnaast kan je ook een feestje organiseren met een thema tegen Valentijnsdag. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het thema’s F*ck love of vrienden. Voorbeelden van versiering zijn bijvoorbeeld: slingers, vlaggen en foto’s van jullie samen. Ten slot kunnen jullie ook nog samen jullie favoriete eten bestellen.

Terug naar blog